De Slimste Mens 14 december terug met o.a. Guus Meeuwis en Emma Wortelboer

De Slimste Mens 14 december terug met o.a. Guus Meeuwis en Emma Wortelboer
Kennisquiz terug op NPO 2 met 17e seizoen

Nieuws :

Het is de grote vraag wie zich binnenkort de winnaar van het zeventiende seizoen van De Slimste Mens mag noemen. Nieuwe afleveringen van De Slimste Mens zijn vanaf 14 december te zien bij NPO 2.

Nieuwe bekende Nederlanders in De Slimste Mens
Verschillende bekende Nederlanders laten zien hoeveel kennis ze in huis hebben. Dit seizoen doen onder anderen zanger Guus Meeuwis, presentatrice Emma Wortelboer en BinnensteBuiten tv-kok Sharon de Miranda mee. De komende tijd worden elke werkdag nieuwe kandidaten bekendgemaakt op social media-kanalen van De Slimste Mens.

Wie wordt opvolger Astrid Kersseboom?
In het vorige seizoen van De Slimste Mens was Astrid Kersseboom nog de winnares. Ook in de komende afleveringen is jurylid Maarten van Rossem aanwezig om een oogje in het zeil te houden en de kandidaten van extra kennis te voorzien. Guus Meeuwis laat in een video weten dat hij vreest voor een black-out:

Het zeventiende seizoen van De Slimste Mens is vanaf 14 december elke werkdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.



Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Slimste Mens 14 december terug met o.a. Guus Meeuwis en Emma Wortelboer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier