Donderdag bij Beau: Michiel Vos over recordaantal doden in VS door corona

Donderdag bij Beau: Michiel Vos over recordaantal doden in VS door corona
De gasten van donderdag 3 december

Kijktip :

Heftig nieuws vandaag uit de Verenigde Staten, want ze hebben twee grimmige records verbroken. Ze hebben officieel de meeste doden en ziekenhuisopnamen van de wereld. Michiel Vos geeft een update. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van donderdag 3 december

  • We moeten nog geduld hebben tot maart, want dan is de derde film van #Soof pas te zien in de Nederlandse bioscoop. Hoofdrolspelers Lies Visschedijk en Fedja van Huêt zijn vanavond al te gast met de allereerste beelden.
  • Amerika brak gisteren twee grimmige records: het meeste aantal doden en het meeste ziekenhuisopnames sinds het begin van de corona-pandemie. En volgens experts gaat het alleen nog maar verder stijgen. Amerikadeskundige Michiel Vos praat ons bij.
  • Verbouwen en verbouw-televisie zijn populairder dan ooit. VTWonen presentator Kees Tol en bouwdeskundige Bob Sikkes hebben alle tips en trucs om van je huis een perfect plaatje te maken.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag bij Beau: Michiel Vos over recordaantal doden in VS door corona of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier