Special Sint & Paul pakken uit! zaterdag 5 december te zien op RTL 4

Special Sint & Paul pakken uit! zaterdag 5 december te zien op RTL 4
Hilarische Sinterklaasshow

Kijktip :

De voorgaande jaren had Paul de Leeuw veel succes op RTL 4 met zijn hilarische Sinterklaasshow Sint & Paul pakken uit! en dus keert het programma ook dit jaar weer terug op Pakjesavond. Samen met de Sint bezorgt De Leeuw een aantal Nederlanders een warme avond.

Sint & Paul pakken uit! gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Schuurt
De Sinterklaasshow van Paul de Leeuw is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geliefde RTL-traditie. Het programma is iets later op de avond te zien dan de tegenhanger van de publieke omroep, omdat deze Sinterklaas (in wie sommigen acteur Hans Kesting kunnen herkennen) iets meer schuurt en niet op zijn mondje gevallen is.

Tekst gaat verder onder video's.

Risicogroep
Hoewel Sinterklaas door zijn hoge leeftijd in de risicogroep valt, is hij vastbesloten om zoveel mogelijk cadeaus zelf uit te delen. Dat gebeurt dit jaar vanwege het coronavirus niet alleen in de studio: samen met De Leeuw trekt hij in een bus het land door om mensen te verrassen. Zo proberen ze hen in dit moeilijke jaar toch een feestelijk gevoel te geven.

De special Sint & Paul pakken uit! is op zaterdag 5 december om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna Sint & Paul pakken uit! terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special Sint & Paul pakken uit! zaterdag 5 december te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier