Vanavond op tv: Ik vertrek in Italië, start misdaadserie Deadwater Fell

Vanavond op tv: Ik vertrek in Italië, start misdaadserie Deadwater Fell
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 4 december

Kijktip :

Met Sinterklaas in aantocht zijn er vanavond twee Sint-specials te zien op NPO 3, maar de liefhebber kan ook genieten van een nieuwe aflevering van Ik vertrek of de nieuwe misdaadserie Deadwater Fell. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 4 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De Luizenmoeder: Winterklaas-aflevering

NPO 3
20:20 uur

De avond voor Sinterklaas zendt NPO 3 de aflevering 'Winterklaas' van de zeer succesvolle komische serie De Luizenmoeder opnieuw uit. Zwarte Piet mag niet meer, dus directeur Anton komt in deze aflevering met een alternatief dat niet helemaal in goede aarde valt. Kenneth en Walter willen koste wat kost een rol spelen op de dag zelf. Ondertussen barst de strijd om de beste surprises los onder de ouders.


Tv-première: Wonder

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de tv-première van de prachtige dramafilm Wonder te zien, met Jacob Tremblay, Julia Roberts en Owen Wilson. August Pullman werd geboren met een misvormd gezicht. Hierdoor moest hij regelmatig tijd doorbrengen in het ziekenhuis en kon hij niet naar school. Met de hulp van zijn ouders probeert hij nu zijn draai te vinden in de vijfde klas op school.


Ik vertrek: gek op Italië

NPO 1
20:35 uur

Ik vertrek volgt deze week het avontuur van de familie Mensing, die naar het Italiaanse Umbrië vertrekt om appartementen op te knappen en een glamping te bouwen. Jean Paul (51) en Rosalie (33) zijn gek op Italië. Ze eten het liefst elke dag pizza of pasta, elk jaar is het land hun vaste vakantiebestemming; ze zijn dol op de Italiaanse atmosfeer en mentaliteit. Vol goede moed vertrekken ze met hun kinderen Aras (8) en Isabella (2) naar Umbrië.


Nieuw: Deadwater Fell

Eén
20:40 uur

De Brits misdaaddramaserie Deadwater Fell is deze en volgende week vrijdag rond 20:40 uur met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender Eén. De miniserie gaat over een kleine Schotse gemeenschap die verscheurd wordt wanneer een schijnbaar gelukkig gezin zwaar getroffen wordt door een verwoestende woningbrand. Alleen het overgebleven puin kan het antwoord bieden op de vraag: was dit een tragisch ongeval of is er meer aan de hand?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Ik vertrek in Italië, start misdaadserie Deadwater Fell of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV