De Top 4000 Muziekquiz vanaf zaterdag 5 december te zien op SBS6

De Top 4000 Muziekquiz vanaf zaterdag 5 december te zien op SBS6
Knus spelprogramma met Gerard Ekdom

Kijktip :

De donkere dagen voor Kerst zijn weer aangebroken, een periode waarin veel Nederlanders behoefte hebben aan een beetje gezelligheid. SBS6 hoopt daarin ruimschoots te voorzien met een wekelijkse aflevering van De Top 4000 Muziekquiz met Gerard Ekdom.

De Top 4000 Muziekquiz gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Chalet
Voor het knusse zaterdagavondgevoel presenteert Radio 10-dj Gerard Ekdom het programma vanuit een chalet. Hier legt hij verschillende teams van bekende Nederlanders pittige vragen voor met betrekking op de Top 4000 van Radio 10, die op vrijdag 4 december begonnen is. Welke BN'ers beschikt over de grootste muziekkennis?

Punten
Met goed luisteren, dansen en zingen verdienen de duo's punten om op het bord dichter bij de finish te komen. Elk getal staat voor een deel van de lijst. De duo's krijgen een fragment van een hit en moeten raden om welke het gaat voor extra punten. De komende drie zaterdagen kunnen we genieten van dit gezellige format op SBS6.

De Top 4000 Muziekquiz is vanaf zaterdag 5 december wekelijks rond 21.40 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV