Zondag in eerste aflevering Linda's Wintermaand: Mark Rutte en Floortje Dessing

Zondag in eerste aflevering Linda's Wintermaand: Mark Rutte en Floortje Dessing
Linda de Mol in gesprek met BN'ers

Kijktip :

Vanaf zondag 6 december is het nieuwe programma Linda's Wintermaand te zien op SBS6. In plaats van Linda's Zomerweek presenteert Linda de Mol nu een winters interviewprogramma. Haar eerste gasten zijn presentatrice Floortje Dessing én niemand minder dan premier Mark Rutte.

Linda's Wintermaand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Persoonlijk
In het programma wil De Mol een andere kant van onze minister-president (en de andere gasten) laten zien. Hun beroepsmatige activiteiten worden grotendeels overgeslagen, om in plaats daarvan een persoonlijk gesprek te hebben over het leven, het afgelopen jaar en de mooiste en belangrijkste momenten uit hun leven. Hierdoor ontstaat een ander beeld van de gasten.

Martien Meiland
In elke aflevering ontvangt De Mol twee bekende gasten uit verschillende sectoren en met verschillende achtergronden. Gedrieën gaan ze in gesprek en dat levert soms bijzondere televisie op. Naast Dessing en Rutte zullen ook Natacha Harlequin, André Hazes, Martien Meiland en Matthijs van Nieuwkerk plaatsnemen in haar knusse studio.

Linda's Wintermaand is vanaf zondag 6 december wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in eerste aflevering Linda's Wintermaand: Mark Rutte en Floortje Dessing of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier