Voorstelling Bedankt voor alles van Philippe Geubels zondag te zien op RTL 4

Voorstelling Bedankt voor alles van Philippe Geubels zondag te zien op RTL 4
Vlaamse cabaretier mateloos populair in Nederland

Kijktip :

Zondagavond (6 december) zendt RTL 4 de cabaretvoorstelling Bedankt voor alles van Vlaming Philippe Geubels uit. Geubels blijft mateloos populair in ons land sinds we hem ontdekten als jurylid in De slimste mens ter wereld.

Bedankt voor alles van Philippe Geubels gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Doorbraak
De voorstelling Bedankt voor alles stamt uit het jaar 2017. Tien jaar daarvoor was hij in Vlaanderen doorgebroken na zijn debuut op een comedypodium en binnen no-time was er geen houden meer aan: Geubels groeide uit tot de Vlaamse koning van de comedy. In 2013 speelde hij voor het eerst in de Nederlandse theaters.

Tekst gaat verder onder video's.

Nieuw materiaal
Ook in ons land volgde een stormachtige doorbraak, mede dankzij zijn grappen en grollen in De slimste mens ter wereld. In de voorstelling Bedankt voor alles komt Geubels niet met een compilatie met 'best of'-stukjes van de laatste tien jaar, maar met volledig nieuw materiaal. Of duikt hij toch nog een grap van onder het stof op?

De voorstelling Bedankt voor alles van Philippe Geubels is op zondag 6 december om 21.15 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna Bedankt voor alles van Philippe Geubels terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voorstelling Bedankt voor alles van Philippe Geubels zondag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier