Nieuw seizoen Draadstaal start zondag 6 december op NPO 3

Nieuw seizoen Draadstaal start zondag 6 december op NPO 3
Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn terug

Kijktip :

Het is altijd weer afwachten of Draadstaal nog een comeback op televisie maakt, want Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven hebben regelmatig laten doorschemeren dat het laatste seizoen er aan zit te komen. Gelukkig zijn er vanaf zondag 6 december 'gewoon' weer nieuwe afleveringen van het sketchprogramma te zien op NPO 3.

Draadstaal gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Typetjes
Uiteraard keert een groot aantal bekende typetjes weer terug in dit nieuwe seizoen van Draadstaal. Sinds het in 2007 voor de eerste keer op televisie te zien was, zijn een aantal personages uitgegroeid tot absolute publieksfavorieten - maar elk seizoen zijn er ook weer nieuwe karakters te zien, die vertolkt worden door Van Koningsbrugge en Van de Ven.

Tekst gaat verder onder video's.

Fred en Ria
Met hun typetjes geeft het duo een stem aan de Nederlanders die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door de coronacrisis en andere crises heen slaan. Dit seizoen zien we onder meer een First Dates-restaurant vol bijzondere singles, de terugkeer van Fred en Ria, een blik op de grote actualiteit en allerhande tragikomisch klein leed.

Het nieuwe seizoen van Draadstaal is vanaf zondag 6 december wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Draadstaal terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Draadstaal start zondag 6 december op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier