Spektakelstuk The Hobbit: An Unexpected Journey zie je maandag op RTL 7

Spektakelstuk The Hobbit: An Unexpected Journey zie je maandag op RTL 7
Ook te streamen via Videoland

Kijktip :

Een kleine tien jaar nadat hij Midden-Aarde met veel succes verliet, keerde filmregisseur Peter Jackson er terug voor het nieuwe spektakelstuk The Hobbit: An Unexpected Journey. Deze prachtige film is maandag te zien op Net5 en je kunt The Hobbit: An Unexpected Journey streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
Samen met tovenaar Gandalf en een groep van dertien dwergen, onder leiding van Thorin Oakenshield, begint Bilbo Baggins aan een epische missie naar de Lonely Mountain om het goud van het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de draak Smaug. De tocht voert hen door woeste landschappen en verraderlijke gebieden vol kwaadaardige wezens. Onderweg ontdekt de schuchtere Bilbo dat hij slimmer en moediger is dan hij dacht. Hij ontmoet Gollem, een personage dat zijn leven voor altijd zal veranderen, en komt in het bezit van een magische ring die het lot van Midden-Aarde zal bepalen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Aan de meesterlijke filmtrilogie van The Lord of the Rings kan zelfs Peter Jackson niet tippen, maar gelukkig draaide The Hobbit niet uit op de teleurstelling die veel mensen hadden verwacht. Sterker nog: Jackson weet van het dunne boekje van J.R.R. Tolkien opnieuw een episch verhaal te smeden, dat duidelijk profiteert van de vooruitgang op het gebied van special effects sinds The Lord of the Rings: The Return of the King. We worden opnieuw getrakteerd op tal van indrukwekkende actiescènes, prima acteerwerk en prachtige muziek van Howard Shore.

Cast
Naast Martin Freeman (Black Panther) en Ian McKellen (Beauty and the Beast) zijn ook Richard Armitage (Ocean's 8) en Ken Stott (Charlie Wilson's War) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peter Jackson (They Shall Not Grow Old).

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op maandag 7 december om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, fantasy. Speelduur: 169 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spektakelstuk The Hobbit: An Unexpected Journey zie je maandag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV