Vrijdag in talkshow M: Marc-Marie Huijbregts, Stefano Keizers over Sinterklaas

Vrijdag in talkshow M: Marc-Marie Huijbregts, Stefano Keizers over Sinterklaas
De gasten van vrijdag 4 december

Kijktip :

Het is vandaag 4 december, wat betekent dat veel mensen dit weekend Sinterklaas vieren. Deze aflevering van M staat dan ook in het teken van Pakjesavond op 5 december.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - vrijdag 4 december

  • Gedichten schrijven, cadeautjes inpakken, surprises in elkaar knutselen, iedereen heeft het maar druk rond 5 december. Ook al vieren velen Sinterklaas dit jaar in een andere vorm in verband met de coronacrisis.Marc-Marie Huijbregts, Hanneke Groenteman en Stefano Keizers komen langs bij M om meer te vertellen over hoe zij Sinterklaas vierden in hun jeugd.
  • Ook zit de studio van M deze vrijdag vol met kinderen en komen er bijzondere verrassingen uit onverwachte hoek. De M-bassadeurs doen er alles aan om de kinderen een oppepper te geven, aangezien 2020 niet het leukste jaar was.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in talkshow M: Marc-Marie Huijbregts, Stefano Keizers over Sinterklaas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier