Vrijdag bij Beau: Peter R. de Vries wordt met de dood bedreigd

Vrijdag bij Beau: Peter R. de Vries wordt met de dood bedreigd
De gasten van vrijdag 4 december

Kijktip :

Heftig nieuws uit het criminele circuit. De nieuwe advocaten van Nabil B. staan op een dodenlijst van de onderwereld. Niet alleen zij, ook Peter R. de Vries wordt met de dood bedreigd. Peter R. de Vries reageert. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder de video's

De gasten van Vrijdag 4 december

  • Groot nieuws in de Telegraaf vandaag: de nieuwe advocaten van Nabil B. staan op een dodenlijst van de onderwereld. Opvallend: ook Peter R. de Vries, de vertrouwensman van Nabil B, wordt met de dood bedreigd. Hij schuift vanavond aan.
  • Thierry Baudet boekt een glansrijke overwinning. Hij heeft zijn partij weer in handen.Floor Bremer schuift aan met het laatste nieuws.
  • De belangrijkste verkiezing van het jaar nadert zijn einde: maandag sluiten de stembussen van de #Top2000 en dan weten we of het eeuwige Bohemian Rhapsody weer op nummer één staat. Presentatoren Ruud de Wild en Carolien Borgers schuiven aan over de ‘lijst der lijsten’.
  • Ook is er muziek: Jaap Reesema en Alexander Broussard spelen de top drie van de #Top2000 jaar van vorig jaar.
  • De meiden van OG3NE zingen vanavond één van de nummers uit de top 3 van de #Top2000 van vorig jaar.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag bij Beau: Peter R. de Vries wordt met de dood bedreigd of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier