sc Heerenveen - PSV live op tv

sc Heerenveen - PSV live op tv
Eindhovenaren moeten weer winnen

Sport :

Op zondag 6 december spelen PSV en sc Heerenveen in de elfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Abe Lenstra Stadion. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

De samenvatting van sc Heerenveen - PSV vind je na de wedstrijd op Gids.tv.

PSV
Vorige week wonnen de Eindhovenaren nipt van Sparta. Alhoewel de ploeg van Roger Schmidt derde staat in de Eredivisie, weet het allemaal nog niet zo te overtuigen. Een goede overwinning is goed voor vertrouwen én doelsaldo.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

sc Heerenveen
De Friezen zijn echt niet kansloos in Friesland. Sterker: in de laatste zes wedstrijden wonnen de Friezen er drie en speelden ze er 3 gelijk. De laatste wedstrijd in Friesland die verloren ging, was op 7 augustus 2010.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 15.45 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

sc Heerenveen - PSV is zondag 6 december om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op sc Heerenveen - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier