Speciale kerstspecial LEGO Masters met BN'ers op Tweede Kerstdag

Speciale kerstspecial LEGO Masters met BN'ers op Tweede Kerstdag
Dit zijn de bekende Nederlanders die meedoen

Nieuws :

Vijf duo’s van Bekende Nederlanders betreden op 26 december de BRICKSHOP om te gaan bouwen aan een uitdagende opdracht. In de speciale kersteditie van LEGO Masters bouwen zij aan een levensecht fantasiehotel. De kerstspecial van LEGO Masters is op zaterdag 26 december te zien op RTL 4.

Onder de wervelende leiding van Ruben Nicolai en het jurerende oog van BRICKMASTER zullen ze al hun creativiteit, technische kennis en fantasie in moeten zetten om het beste steentje bij te dragen aan een inspirerend bouwwerk.

BN'ers
Dit zijn de BN'ers die meedoen aan de kerstspecial:

  • Fien Vermeulen & Fernando Halman
  • Nicolette Kluijver & Kaj Gorgels
  • Heleen van Royen & Bart Meeldijk
  • Moïse Trustfull & Kaj van der Voort
  • Emma Deckers & Christiaan Bauer

Je kunt ook de eerdere afleveringen van LEGO Masters terugkijken op Gids.tv.

Hotel Heppie
RTL en Het Vergeten Kind komen samen tijdens de LEGO Masters Kerstspecial in actie voor de bouw van Hotel Heppie Veluwe. Geef vergeten kinderen een plek om op adem te komen. Kom met ons in actie en draag ook je steentje bij!

LEGO Masters Kerstspecial is op Tweede Kerstdag (26 december) om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de LEGO Masters Kerstspecial terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Speciale kerstspecial LEGO Masters met BN'ers op Tweede Kerstdag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV