Barcelona - Juventus live op tv en online

Barcelona - Juventus live op tv en online
Beide clubs al zeker van achtste finale

Sport :

Hoewel beide teams al zeker zijn van een plek in de achtste finales van de Champions League, doet alleen het affiche je al likkebaarden: FC Barcelona - Juventus. De wedstrijd is live te zien op SBS6, Ziggo Sport Racing en online via KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Het commentaar Barcelona - Juventus is ook LIVE te beluisteren op JUKE.

Grootmachten
De wedstrijd FC Barcelona - Juventus is om meerdere redenen bijzonder interessant. De voormalige topvoetballers Ronald Koeman en Andrea Pirlo nemen het als trainers tegen elkaar op, maar het betekent ook Lionel Messi versus Cristiano Ronaldo én Frenkie de Jong versus Matthijs de Ligt. Genoeg aspecten om naar uit te kijken dus, hoewel beide teams al zeker zijn van een plek in de achtste finales.

Samenvatting en hoogtepunten van Barcelona - Juventus

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Stand in de poule
In deze laatste speelronde van de poulefase staat er voor Barça en Juve weinig meer op het spel. Barcelona heeft vijftien punten uit de voorgaande vijf wedstrijden verzameld, Juventus staat op twaalf punten. De andere clubs in de groep (Dinamo Kiev en Ferencváros) hebben allebei slechts één punt behaald uit de voorgaande vijf wedstrijden. De voorbeschouwing op Barcelona - Juventus begint op SBS6 om 20.30 uur, met een live verslag van de wedstrijd vanaf 21.00 uur.

Barcelona - Juventus is op dinsdag 8 december om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Racing en online bij KIJK.nl en op de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing van SBS6 begint om 20.30 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Barcelona - Juventus live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier