Maandag bij Beau: econoom Barbara Baarsma over opengooien economie

Maandag bij Beau: econoom Barbara Baarsma over opengooien economie
De gasten van maandag 7 december

Kijktip :

Veel mensen maken zich zorgen om de economie, waaronder Barbara Baarsma. Ze wil een radicaal andere aanpak van de overheid. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van maandag 7 december

  • Het is voor velen een guilty pleasure in de decembermaand: kerstfilms bingen. Kerstfilmfreak Jan de Hoop en actrice Bracha van Doesburgh schuiven aan over hun favoriete kerstfilms.
  • Een paar jaar geleden lukte het Miss Montreal om een enorme kersthit te scoren. Nog steeds wordt ‘Being Alone At Christmas’ ontzettend vaak gedraaid rond de kerstdagen. Nu gaat Sanne Hans voor nog een succes, met een gloednieuwe kerstsingle. Vanavond speelt ze ‘m live!
  • De besmettingscijfers blijven stijgen en er is weinig hoop dat we met kerst iedereen weer kunnen zien. Toch pleit onder andere econoom Barbara Baarsma voor een radicaal andere aanpak. "Gooi de samenleving grotendeels weer open, anders is de schade nog groter."
  • Danny Vera is de nieuwe nummer 1 van de NPO Radio 2 Top 2000. Vanavond gaan we het vieren bij Beau.
  • De 8-jarige Sharleyne werd in juni 2015 dood gevonden. Vader Victor heeft nooit geloofd dat het om een ongeluk ging en doet er alles aan om de moeder veroordeeld te krijgen. Vandaag ging het hoger beroep van start. Victor en zijn advocaat Sebas Diekstra schuiven aan.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Beau: econoom Barbara Baarsma over opengooien economie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV