In Kerst met de familie Meiland reizen de Meilandjes naar het Zweedse Lapland

In Kerst met de familie Meiland reizen de Meilandjes naar het Zweedse Lapland
Echte kerstbestemming voor excentrieke tv-familie

Nieuws :

Rond de Kerstdagen keert kijkcijferkanon Chateau Meiland weer terug op SBS6 met vier afleveringen van Kerst met de familie Meiland. Zij sluiten dit bijzondere en turbulente jaar af met een prachtige reis naar een échte kerstbestemming: het besneeuwde Lapland in Zweden.

Kerst met de familie Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Sledetochten
De familie Meiland snakt naar vakantie en besluit naar Lapland te gaan. Hier kunnen ze zich onderdompelen in de prachtige natuur, sledetochten maken, met een beetje geluk het Noorderlicht zien en misschien zelfs de Kerstman ontmoeten. Voor het ultieme 'Last Christmas'-gevoel huren ze een knus chalet, waar ze warme chocolademelk drinken voor de open haard.

Tekst gaat verder onder video's.

Voorraad wijn
Voordat het zover is moet er echter nog een boel geregeld worden. De honden moeten bij anderen logeren, maar de belangrijkste vraag is: hoe neem je een voorraad wijn mee? De Meilandjes hebben gehoord dat dit in Lapland maar moeilijk verkrijgbaar én ontzettend duur is. Wanneer het eenmaal zover is, storten Martien, Erica, Maxime, Montana én Claire zich vol overgave op de winterse activiteiten.

Kerst met de familie Meiland is op dinsdag 22, woensdag 23 en met een dubbele aflevering op donderdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kerst met de familie Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op In Kerst met de familie Meiland reizen de Meilandjes naar het Zweedse Lapland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV