Vanavond op tv: halve finale Het Perfecte Plaatje, lastige zaak in Zeeman confronteert

Vanavond op tv: halve finale Het Perfecte Plaatje, lastige zaak in Zeeman confronteert
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 8 december

Kijktip :

Een gevarieerd aanbod op televisie vanavond. Kijkcijferkanon Het Perfecte Plaatje is aanbeland in de halve finale, waarin nog één kandidaat moet afvallen. Verder onder meer een lastige zaak in Zeeman confronteert: stalkers. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 8 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Vier handen op één buik: gat in hand

NPO 3
20:25 uur

In deze aflevering van Vier handen op één buik helpt bekende moeder Tatum Dagelet de 18-jarige Sanne, die in verwachting is van haar tweede kindje. Ze wil haar eerste kindje ook weer bij zich hebben, maar heeft het financieel niet op orde. Sanne vermoedt dat ze in het zwembad in verwachting raakte van haar tweede kindje. Ondanks dat zwanger zijn niet nieuw voor haar is, is er genoeg werk aan de winkel.


Muziekspecial: Soundtrack van de bevrijding

NPO 2
20:25 uur

In de muziekspecial Soundtrack van de bevrijding maakt muziekkenner en verhalenverteller Leo Blokhuis een muzikale reis door de oorlogsjaren. Hij vertelt verrassende en ontroerende verhalen die schuilgaan achter bekende en minder bekende liedjes. Dat doet Blokhuis vanuit Hotel de Wereld in Wageningen, de plek waar de voorwaarden van de capitulatie in 1945 werden besproken.


Zeeman confronteert stalkers: wie is de dader?

RTL 5
20:30 uur

Thijs Zeeman heeft zelden een zaak onderzocht die zo ingewikkeld was als de zaak van 'Anna' in deze aflevering van Zeeman confronteert: stalkers. Hij moet uitzoeken wie nou eigenlijk de dader is. Anna beëindigde in 2017 de relatie met de vader van haar zoontje en wordt sindsdien lastiggevallen. Volgens haar ex is het juist 'Anna' die hém stalkt. Vorig jaar is zij zelfs voor drie maanden in hechtenis genomen. Wie is nu de werkelijke dader?


Tv-première: Cold Pursuit

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de tv-première van Cold Pursuit te zien. De film gaat over de rustige familieman Nels. Hij en zijn vrouw wonen in een comfortabele hut, weg van de toeristen. Maar als zijn zoon wordt vermoord door een machtige drugsbaron, verlaat Nels zijn rustige bergleven. Deze onwaarschijnlijke held gebruikt zijn jachtvaardigheden om wraak te nemen op de daders.


Het Perfecte Plaatje: halve finale

RTL 4
20:30 uur

In de halve finale van Het Perfecte Plaatje doen de drie overgebleven deelnemers een onderwatershoot en een persoonlijk drieluik. De BN'ers die nog in het spel zitten, zijn Bibi Breijman, Janny van der Heijden en Stefano Keizers. Ze krijgen twee uitdagende opdrachten om een plek in de finale te bemachtigen. Wie maakt de mooiste beelden en gaat mee op de dubbeldikke, extra lange finalereis?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: halve finale Het Perfecte Plaatje, lastige zaak in Zeeman confronteert of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV