Ajax - Atalanta live op tv en online

Ajax - Atalanta live op tv en online
Amsterdammers moeten winnen

Sport :

Woensdagavond (9 december) is het zover: de dood of de gladiolen voor Ajax. De allesbeslissende wedstrijd Ajax - Atalanta staat op het programma. Deze wedstrijd is live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Het commentaar bij Ajax - Atalanta is ook LIVE te beluisteren op JUKE.

Beslissende pot
Voor beide teams staat er veel op het spel. Ajax heeft zeven punten uit vijf wedstrijden, Atalanta heeft één punt meer verzameld. Dat betekent dat de Amsterdammers moeten winnen om zich te kwalificeren voor de achtste finales, voor Atalanta is een gelijkspel al genoeg. Ajax heeft het thuisvoordeel, want de wedstrijd wordt gespeeld in de eigen Johan Cruijff Arena.

Samenvatting en hoogtepunten van Ajax - Atalanta

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Revanche
Ajax zal hopen op revanche, nadat het in de heenwedstrijd een 0-2 voorsprong weggaf en uiteindelijk genoegen moest nemen met een gelijkspel. Atalanta heeft in de aanloop naar deze wedstrijd echter meer rust gehad: hun wedstrijd tegen Udinese werd afgelopen weekend afgelast vanwege hevige regenval. Hoe dan ook, het zal ongetwijfeld een enerverende wedstrijd worden.

Ajax - Atalanta is op woensdag 9 december om 18.55 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl. en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 18.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Atalanta live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV