Liveshow Geef om je hersenen woensdag te zien op NPO 1

Liveshow Geef om je hersenen woensdag te zien op NPO 1
Omroep MAX vraagt aandacht voor hersenaandoeningen

Kijktip :

Het begint inmiddels een traditie te worden, want op woensdag 9 december is alweer voor de zesde keer de liveshow Geef om je hersenen te zien op NPO 1. In dit speciale programma vraagt Omroep MAX samen met de Hersenstichting aandacht voor de enorme impact van hersenaandoeningen.

Geef om je hersenen gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Hersenonderzoekers
Miljoenen mensen ondervinden de gevolgen van hersenaandoeningen - zowel patiënten als hun naasten en geliefden. Presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os gaan in Geef om je hersenen in gesprek met hersenonderzoekers, die vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het opsporen, behandelen en voorkomen van hersenaandoeningen.

Tekst gaat verder onder video's.

Parkinson
Daarnaast vertellen bekende Nederlanders over hun ervaringen met een hersenaandoening. Zo komen zangers Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid langs om te vertellen over de ziekte van Parkinson, die een steeds grotere grip op hun leven krijgt. Verder zijn er live optredens van onder anderen Alain Clark, Nico Dijkshoorn, Emma Heesters én Ernst Daniël Smid met zijn dochter Coosje.

De liveshow Geef om je hersenen is op woensdag 9 december om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de special Geef om je hersenen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Liveshow Geef om je hersenen woensdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier