Episch avontuur The Hobbit: The Battle of the Five Armies zie je woensdag op RTL 7

Episch avontuur The Hobbit: The Battle of the Five Armies zie je woensdag op RTL 7
Ook te streamen via Videoland

Kijktip :

De Nieuw-Zeelandse regisseur Peter Jackson sloot zijn verrassend goede Hobbit-trilogie in 2014 af met het epische avontuur The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Dit imposante sluitstuk is woensdag te zien op RTL 7 en je kunt The Hobbit: The Battle of the Five Armies streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
Na het heroveren van hun thuisland op de draak Smaug hebben Bilbo, Thorin en het dwergengezelschap ongewild een dodelijke kracht op de wereld losgelaten. Gedreven door de obsessie zijn schat te heroveren offert Thorin zijn vriendschap en eer op en dwingt hij Bilbo tot een haast onmogelijk en gevaarlijk besluit. Maar er liggen nog grotere gevaren op de loer. Slechts gezien door de tovenaar Gandalf stuurt de grote vijand Sauron zijn Ork-legioenen. De toekomst van Middle-Earth staat op het spel. Terwijl de duistere krachten zich bundelen worden de dwergen, elfen en mensen voor de keuze gesteld: verenigen of alles zal vernietigd worden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Het is onontkoombaar: de Hobbit-trilogie zal altijd worden vergeleken met Jacksons eerdere Lord of the Rings-trilogie, en altijd als 'verliezer' uit de bus komen. Niettemin is het ook met deze laatste film weer episch genieten, want het avontuur komt tot een grootse climax. Ook deze vergelijking met The Lord of the Rings: The Return of the King pakt weer nadeling uit voor The Hobbit, maar niettemin blijven de filmerskwaliteiten van Jackson indrukwekkend. Met vaste hand dirigeert hij het verhaal naar het einde, en ondertussen ziet het geheel er prachtig uit.

Cast
Naast Martin Freeman (Black Panther) en Ian McKellen (Beauty and the Beast) zijn ook Richard Armitage (Ocean's 8) en Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peter Jackson (They Shall Not Grow Old).

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op woensdag 9 december om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: avontuur, fantasy. Speelduur: 144 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Episch avontuur The Hobbit: The Battle of the Five Armies zie je woensdag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV