Dinsdag in M: Nabeschouwing persconferentie en ode aan John Lennon

Dinsdag in M: Nabeschouwing persconferentie en ode aan John Lennon
De gasten van dinsdag 8 december

Kijktip :

Straks na de persconferentie (8 december) praat M verder met de partijleider van de ChristenUnie Gert-Jan Segers, columnist van de Volkskrant Kustaw Bessems, presentator Sven Kockelmann en hoofdeconoom ING Marieke Blom.

Tekst gaat verder onder video's.

DE GASTEN IN M - DINSDAG 8 DECEMBER

  • Er komen vrijwel geen versoepelingen, dat betekent: geen goed nieuws voor de feestdagen in het verschiet... Waar ligt het aan dat we de tweede golf maar niet onder de duim krijgen? En kunnen we op economisch vlak al terugblikken naar een 'desastreus' jaar? Straks na de persconferentie praten we verder met de partijleider van de ChristenUnie Gert-Jan Segers, columnist van de Volkskrant Kustaw Bessems, presentator Sven Kockelmann en hoofdeconoom ING Marieke Blom.

  • Beatles-fans over de hele wereld staan vandaag stil bij de sterfdag van John Lennon. Vandaag, precies 40 jaar geleden, verliet hij deze wereld. Vanavond speelt Her Majesty een van de mooiste kerstliedjes ooit geschreven: Happy Xmas (War Is Over) van John Lennon.

M is op dinsdag 8 december rond 19.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV