Dinsdag in Op1: Bert van Leeuwen en Almatine Leene over Kerst 2020

Dinsdag in Op1: Bert van Leeuwen en Almatine Leene over Kerst 2020
Dit zijn de gasten van dinsdag 8 december

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Tekst gaat verder onder de video's.

DE GASTEN IN OP1 - DINSDAG 8 DECEMBER

  • Jandino Asporaat maakte dit jaar een derde film met zijn typetje Judeska. Bon Bini: Judeska in da House is een vrolijke film met een boodschap en draait vanaf donderdag in de bioscopen. Thema’s als racisme en corona worden niet geschuwd. Vanavond bij Op1 vertelt acteur, komediant en televisiepresentator Jandino Asporaat welke avonturen we dit jaar kunnen verwachten van Judeska.

  • Jan van Zanen werd deze zomer burgemeester van Den Haag en leerde zijn stad vooral in lockdown kennen. Hij zag bewoners die er voor elkaar zijn in deze moeilijke tijd, maar ook illegale feestjes en overvolle winkelstraten. En nu staat de decembermaand voor de deur. Vanavond bij Op1 vertelt Jan van Zanen hoe hij de boel bij elkaar houdt in de maand met doorgaans vuurwerk en vreugdevuren.

  • Dat we kerst dit jaar anders dan anders zullen vieren, is een ding dat zeker is. Hoe kunnen we dat het beste doen en welke mensen nodigen we uit? Met presentator van Het Familiediner Bert van Leeuwen en Theoloog des Vaderlands Almatine Leene bespreken we vanavond bij Op1 hoe we kerst zo saamhorig mogelijk kunnen vieren.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Bert van Leeuwen en Almatine Leene over Kerst 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier