Familie Gillis: massa is kassa in januari terug op SBS6 met winterseizoen

Familie Gillis: massa is kassa in januari terug op SBS6 met winterseizoen
Ook buiten het seizoen genoeg werk te doen

Nieuws :

Vanaf maandag 4 januari is de familie Gillis terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Familie Gillis: massa is kassa. Hoewel het vakantieseizoen voorbij is, hebben Peter Gillis en zijn werknemers nog altijd genoeg te doen: de vakantieparken staan voor een grote schoonmaak en moeten winterklaar gemaakt worden.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Controleren
In dit tweede seizoen bereidt Peter zich alweer voor op het nieuwe vakantieseizoen, maar ondertussen zit hij er ook ouderwets bovenop bij zijn werknemers. "Vertrouwen is goed, controleren is beter" blijft het credo van deze eigenzinnige miljonair. Zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol heeft veel succes met haar familiehuizenconcept en dus probeert Peter haar ook een uitbreiding te gunnen.

Tekst gaat verder onder video's.

Coronacrisis
Ook in de herfstvakantie blijft de coronacrisis roet in het eten gooien. De zaken lopen slecht omdat de gebruikelijke massa uitblijft en dan moet de horeca ook nog eens dicht. Op privégebied staan Peter wederom enkele uitdagingen te wachten. Hij blijft vechten tegen de overtollige kilo's en gaat zelfs naar de sportschool. En zal hij zijn 'Nicolletje' eindelijk ten huwelijk vragen?

Het tweede seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf maandag 4 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: massa is kassa in januari terug op SBS6 met winterseizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier