Nieuwe dramaserie Kerstgezel.nl gaat donderdag van start op NPO 1

Nieuwe dramaserie Kerstgezel.nl gaat donderdag van start op NPO 1
Iedereen wil gezelschap met Kerst

Kijktip :

Vanaf donderdag 10 december is de gloednieuwe dramaserie Kerstgezel.nl te zien op NPO 1. In deze serie volgen we Noor Bloem, die met haar vrienden een speciaal bureau opricht voor mensen die gezelschap willen met de kerstdagen.

Kerstgezel.nl gemist? Kijk vanaf 10 december elke aflevering terug via Gids.tv.

Kerstdiner
In deze vierdelige serie maakt de vriend van Noor het vlak voor Kerstmis uit. Een flinke tegenvaller, want wie moet Noor nu meenemen naar het kerstdiner van haar familie? Al snel komt ze op de proppen met een nieuw idee, waarmee ze het probleem hoopt op te lossen: ze biedt zichzelf aan als 'kerstgezel'.

Bedrijfje
Noor start een speciaal bureau op voor mensen die nog op zoek zijn naar gezelschap voor tijdens de kerstdagen. Daarbij krijgt ze hulp van een aantal vrienden en al snel is haar eigen bedrijfje, Kerstgezel.nl, een feit. Intussen laat Noor haar familie geloven dat ze op vakantie is met haar vriend Joost.

De nieuwe serie Kerstgezel.nl is vanaf donderdag 10 december wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Kerstgezel.nl terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie Kerstgezel.nl gaat donderdag van start op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier