Klasgenoten keert terug op televisie

Klasgenoten keert terug op televisie
BN'ers blikken terug op schooltijd

Nieuws :

Het legendarische programma Klasgenoten keert na twaalf jaar terug op televisie. Viktor Brand blikt met bekende Nederlanders terug op hun tijd als scholier. In de komende weken zijn onder anderen Rafael van der Vaart, Bram Moskowicz en Leontine Borsato te gast.

Vanaf 1985 was Klasgenoten bij de VARA te zien met Koos Postema als presentator. In de jaren 90 presenteerde hij het programma bij RTL. Daarna werd het programma nog gepresenteerd door Viola Holt en Robert ten Brink. Nu neemt Viktor Brand het stokje over.

Zeven bekende Nederlanders gaan terug naar hun middelbareschooltijd. Viktor haalt ze hiervoor op bij het ouderlijk huis en samen gaan zij per fiets, tram of scooter naar school, net als vroeger. Te gast zijn Rafael van der Vaart, Bram Moskowicz, Leontine Borsato, Winston Gerschtanowitz, Thom Hoffman, Dennis van der Geest en Bobbi Eden.

Rafael van der Vaart

In de eerste aflevering is Rafael van der Vaart aan de beurt. Hij haalt met zijn klasgenoten van het Maarten van Heemskerk College mooie herinneringen op uit het schooljaar 1997. Vanaf het woonwagenkamp, waar nog steeds familie van hem woont, lopen Viktor en Rafael naar zijn school. Onderweg komen mooie herinneringen boven, over de combinatie school en voetballen bij Ajax en natuurlijk over zijn klasgenoten die al op hem zitten te wachten in het lokaal waar zij vroeger les hadden.

Klasgenoten is vanaf zondag 14 januari wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS 6.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klasgenoten keert terug op televisie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV