Documentaire De Lachgaskoning over Deniz Üresin donderdag te zien op NPO 3

Documentaire De Lachgaskoning over Deniz Üresin donderdag te zien op NPO 3
Camera's volgen controversiële dealer

Kijktip :

Donderdagavond (10 december) zendt NPO 3 de documentaire De Lachgaskoning uit. Hierin volgen we de controversiële lachgasdealer Deniz Üresin, die regelmatig in het nieuws komt vanwege zijn pleidooien voor het gebruik van lachgas.

De Lachgaskoning gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Landelijk netwerk
Deniz groeit uit van een straatverkoper van lachgas op het Amsterdamse Leidseplein tot de aanvoerder van een landelijk netwerk van verkopers. De autoriteiten openen de jacht op Deniz, maar gedurende deze turbulente periode groeit zijn lachgas-imperium gestaag door. Omdat de zaken zó goed gaan, wil lachgasverkoper Deniz Üresin zelfs uitbreiden.

Tekst gaat verder onder video's.

Gezeik
De naam van Deniz is inmiddels in een begrip geworden en van heinde en verre komen er bestellingen binnen. Het wordt hem echter steeds moeilijker gemaakt door Justitie: de ene na de andere boete valt op de deurmat en de overheid wil de verkoop van lachgas verbieden. Deniz ziet in dat hij in een 'klotebusiness' met veel gezeik werkt, en neemt een belangrijke beslissing.

De documentaire De Lachgaskoning is op donderdag 10 december om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu De Lachgaskoning terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire De Lachgaskoning over Deniz Üresin donderdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier