Slotaflevering Louis Theroux: Life on the Edge zie je vrijdag op NPO 3

Slotaflevering Louis Theroux: Life on the Edge zie je vrijdag op NPO 3
Familiebanden met negatieve gevolgen

Kijktip :

In de documentaireserie Life on the Edge blikt Louis Theroux terug op zijn meest opmerkelijke ontmoetingen in eerdere reportages. Vrijdag is de slotaflevering te zien op NPO 3. Hierin staan de negatieve gevolgen van sommige familiebanden centraal.

Louis Theroux: Life on the Edge gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Diepste pijn
Theroux laat op soms schrijnende wijze zien hoe de grootste bron van liefde in ons leven - het gezin - regelmatig de oorzaak is van onze diepste pijn. Hij maakte een trilogie van documentaires over de Westboro Baptist Church, waar Theroux zag welke prijs de familie Phelps betaalde voor hun toewijding aan de vertekende visie van de patriarch, dominee Fred Phelps. Pastor Phelps is inmiddels overleden en daardoor is het gezin verscheurd.

Ontsporen
Sommige leden zijn nog altijd volkomen toegewijd terwijl anderen zijn vertrokken - en het contact met hun familie hebben verbroken. Verder spreekt Theroux met mensen die hij portretteerde in Trans Kids en A Different Brain. Hierin liet hij zien hoe lichamelijk en geestelijke gezondheid of krachten buiten je controle een gezinsleven laten ontsporen. Hoe zijn de levens van deze mensen veranderd sinds de laatste keer dat Theroux ze zag?

De slotaflevering van Louis Theroux: Life on the Edge is op vrijdag 11 december om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt de hele aflevering van Louis Theroux: Life on the Edge terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Louis Theroux: Life on the Edge zie je vrijdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV