Avond van de Korte Film 2020 is vrijdag 11 december te zien op NPO 3

Avond van de Korte Film 2020 is vrijdag 11 december te zien op NPO 3
Publieke omroep zendt tien korte films uit

Kijktip :

Op vrijdag 11 december vindt de jaarlijkse Avond van de Korte Film plaats, die in zijn geheel wordt uitgezonden op NPO 3. In iets meer dan twee uur tijd krijgen we tien prachtige korte films voorgeschoteld door de NTR.

Avond van de Korte Film 2020 gemist? Kijk de hele uitzending terug bij Gids.tv.

Talentontwikkelingstraject
De tien korte films zijn afkomstig uit het talentontwikkelingstraject door de korte film van de NTR. Ook dit jaar zitten deze korte producties weer vol met zeer uiteenlopende personages en situaties. De makers laten in deze films in de korte tijd die ze krijgen al hun eigen visuele stijl zien, die ons meeneemt naar andere werelden.

Henry van Loon
Wat kunnen we zoal verwachten tijdens de Avond van de Korte Film 2020? Nou, Henry van Loon komt bijvoorbeeld oog in oog te staan met zijn denkbeeldige jeugdvriend. Verder bezoeken Zoe Love Smith en Nora el Koussour een schuimparty om nog één keer hun tienerjaren te beleven en neemt Nico van den Brink ons mee in een gotisch sprookje.

De Avond van de Korte Film 2020 is op vrijdag 11 december vanaf 22.35 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de Avond van de Korte Film 2020 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Avond van de Korte Film 2020 is vrijdag 11 december te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV