Vanavond op tv: start Kerstgezel.nl, documentaire De Lachgaskoning en meer

Vanavond op tv: start Kerstgezel.nl, documentaire De Lachgaskoning en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 10 december

Kijktip :

Vanavond komt NPO 1 met een nieuwe dramaserie in de aanloop naar Kerst: Kerstgezel.nl. Verder onder meer de documentaire De Lachgaskoning en Europa League-wedstrijden van AZ en Feyenoord. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 10 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Rijeka - AZ (Europa League)

RTL 7
18:50 uur

Voorbeschouwing vanaf 18:00 uur en om 18:55 uur live verslag van HNK Rijeka - AZ in de laatste speelronde van de Europa League-groepsfase.AZ heeft nog een goede kans om de knock-outfase te halen. Met 8 punten heeft het nu net zoveel punten als nummer twee Real Sociedad. Koploper is Napoli met 10 punten. Die twee spelen nog tegen elkaar, waardoor AZ met een overwinning over minstens één van de twee gaat.


Terug: Salvage Hunters - Best Buys

Discovery
20:30 uur

De ervaren antiekhandelaar Drew Pritchard is terug met een nieuw seizoen van Salvage Hunters - Best Buys, waarin hij terugblikt op zijn meest memorabele vondsten in het programma Salvage Hunters. Pritchard heeft de afgelopen jaren honderden bijzondere objecten gevonden in landhuizen, opslagloodsen, op markten of bij andere handelaren. Van extreem zeldzame en kostbare voorwerpen tot opvallende en eigenzinnige items.


Nieuw: Kerstgezel.nl

NPO 1
20:30 uur

In de nieuwe dramaserie Kerstgezel.nl start Noor met haar vrienden een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. De vierdelige serie over over kerst, familie en eenzaamheid is elke donderdag rond 20:30 uur te zien op NPO 1. De vriend van Noor Bloem maakt het vlak voor kerst uit. Nu heeft ze niemand om mee te nemen naar het kerstdiner van haar familie.


Thriller: The Kingdom

SBS 9
20:30 uur

SBS9 zendt vanavond de thriller The Kingdom uit. Na een terroristische aanslag op een Amerikaanse vestiging in Saoedi-Arabië, waar families en een FBI-agent zijn omgekomen, krijgt Ronald Fleury vijf dagen om de locatie te onderzoeken. Hij reist samen met een team agenten om hun vriend te wreken en de daders op te sporen. De agenten lopen tegen allerlei obstakels aan en zetten hun levens op het spel, maar ze hebben een lokale politieofficier aan hun zijde om ze door de bureaucratie en vijandelijkheden heen te helpen.


Live: Wolfsberger - Feyenoord

RTL 7
20:50 uur

Vanaf 21:00 uur live verslag van Wolfsberger - Feyenoord in de Europa League. In deze laatste speelronde in de groepsfase moet Feyenoord winnen om de volgende ronde te bereiken. Eerder won Wolfsberger met 1-4 in De Kuip. In Oostenrijk wordt het een rechtstreeks duel om de tweede plek, achter Dinamo Zagreb.


Docu: De Lachgaskoning

NPO 3
21:00 uur

In de documentaire De Lachgaskoning wordt Deniz Üresin ('De Lachgaskoning') op de voet gevolgd. Deniz groeit uit van straatverkoper op het Leidseplein tot aanvoerder van een landelijk netwerk. Een turbulente periode waarin zijn imperium groeit, terwijl Justitie de jacht op hem opent. Omdat de zaken goed gaan wil lachgasverkoper Deniz Üresin uitbreiden. Zijn naam is een begrip en van heinde en verre komen er steeds meer bestellingen binnen.


Reportage Argos: De lange arm van Iran

NPO 2
22:20 uur

Nederland en Europa zijn het toneel van moorden en pogingen daartoe op tegenstanders van het Iraanse regime. Waarom gebruikt Iran geweld en wat is de rol van Saoedi-Arabië? Ali Motamed in 2015 en Ahmad Mola Nissi in 2017 werden in Nederland geliquideerd. Journalist Jacco Versluis reconstrueert de moorden in de reportage De lange arm van Iran. Het is de eerste tv-uitzending van Argos, een programma van NPO Radio 1.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Kerstgezel.nl, documentaire De Lachgaskoning en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier