Donderdag in Op1: Jeanine Janssen over vakantiemogelijkheden

Donderdag in Op1: Jeanine Janssen over vakantiemogelijkheden
De gasten van donderdag 10 december

Kijktip :

Al een tijd staan bijna alle landen waar we naartoe willen reizen op een oranje reisadvies. MAX-ombudsvrouw Jeanine Janssen vertelt ons graag wat we wel nog kunnen qua reizen. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - donderdag 10 december

  • Het Verenigd Koninkrijk is als eerste ter wereld van start gegaan met vaccineren.Marcel Levi is directeur van 17 Londense ziekenhuizen en maakt van dichtbij mee hoe de coronavaccins driftig in de Engelse armen worden gespoten. Vanavond bij Op1 vertelt Marcel Levi wat wij daar in Nederland van kunnen leren.
  • Als het vaccinatieplan van het kabinet volgens plan verloopt, moeten we in het voorjaar weer grote evenementen kunnen organiseren. Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag gaf Rutte aan snel te willen beginnen met het testen van zit-evenementen. Oprichter van ID&T en ondernemer Duncan Stutterheim wil ook starten met experimenteren met evenementen waarbij mensen bewegen. Vanavond bij Op1 vertelt Stutterheim dat we nog een jaar zonder festivals of drukbezochte sportwedstrijden zitten als er niet snel actie wordt ondernomen.
  • Wintersportliefhebbers Wolter Kroes, Rogier Greebe en Jan en Marietje Koolen brengen een ode aan de wintersport. Zij kunnen deze kerstvakantie niet de pistes op, maar kunnen niet wachten tot ze eindelijk weer mogen. Vanavond bij Op1 delen ze met ons hun liefde – soms letterlijk – voor de wintersport.
  • MAX-ombudsvrouw Jeanine Janssen weet wat je kunt doen als je je wintervakantie allang geboekt hebt, maar deze kerst toch niet weg kan. Ook vertelt ze vanavond bij Op1 wat er nog wel mogelijk is in de vakantiebranche.

Presentatie
Op1 wordt op donderdag 10 december gepresenteerd door Jort Kelder en Welmoed Sijtsma.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Jeanine Janssen over vakantiemogelijkheden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier