Vanavond op tv: nieuwe aflevering Ik vertrek, de Avond van de Korte Film en meer

Vanavond op tv: nieuwe aflevering Ik vertrek, de Avond van de Korte Film en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 11 december

Kijktip :

Vanavond kunnen we - zoals elke vrijdag - weer genieten van een nieuwe aflevering van Ik vertrek op NPO 1. Later op de avond onder meer De Avond van de Korte Film 2020 op NPO 3. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 11 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Ron Goossens, Low Budget Stuntman

RTL 7
20:30 uur

RTL 7 zendt vanavond de tv-première van Ron Goossens, Low Budget Stuntman uit. De stomdronken Ron haalt een spectaculaire stunt uit. Een filmpje hiervan gaat viraal. Ron krijgt een aanbod om als lowbudgetstuntman te gaan werken, maar daar voelt hij weinig voor. Dan komt hij erachter dat zijn grote liefde vreemdgaat, omdat ze zich verveelt. Zij stelt een onmogelijke eis: Als hij wil dat ze bij hem blijft, moet hij de populaire actrice Bo Maerten in bed zien te krijgen. Om bij Bo in de buurt te komen, gaat Ron dan toch maar aan de slag als stuntman.


Avonturenfilm: True Grit

Spike
20:30 uur

Op Spike is vanavond de geweldige western True Grit te zien. De veertienjarige Mattie Ross is getuige van de wrede moord op haar vader. Ze wil wraak nemen op zijn moordenaar Tom Chaney en roept de hulp in van de schietgrage, dronken U.S. Marshall Rooster Cogburn. Ondanks zijn bezwaren zetten ze samen de jacht in op Chaney. Ze wil hem in de val te lokken op grondgebied van de Indianen, voordat ranger LaBoeuf hem oppakt en meeneemt naar Texas voor een andere moord.


Ik vertrek: Frans b&b vol gebreken

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Ik vertrek besluiten Ronald Jongema (50) en Janine Bosman (47) hun huidige leven in te ruilen voor een avontuur in Frankrijk, waar ze een gedateerd chambres d'hôtes kopen. Na de overdracht gaan ze voortvarend te werk, want ze willen over zes maanden hun deuren openen. Al snel stuiten ze op allerlei gebreken: er zit houtrot in de vloeren, alle kozijnen zijn toe aan vervanging en de kelder staat blank.


Slot: Louis Theroux - Life on the Edge

NPO 3
20:55 uur

In het laatste deel van de documentaireserie Life on the Edge, waarin Louis Theroux teruggaat naar de mensen die hem het meest bij zijn gebleven uit eerdere reportages, staan familiebanden met negatieve gevolgen centraal. De grootste bron van liefde in ons leven - onze gezinnen - kunnen vaak de oorzaak zijn van onze diepste pijn.


Avond van de Korte Film 2020

NPO 3
22:25 uur

In de Avond van de Korte Film zijn de tien films uit het talentontwikkelingstraject voor de korte film van omroep NTR van dit jaar te zien. Deze korte film zitten weer vol met heel uiteenlopende personages en situaties, en de makers nemen ons in hun eigen visuele stijl mee naar heel verschillende werelden.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe aflevering Ik vertrek, de Avond van de Korte Film en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV