Rico Verhoeven en Klaas Dijkhoff in nieuw seizoen College Tour}

Rico Verhoeven en Klaas Dijkhoff in nieuw seizoen College Tour
Nieuwe namen voor interviewprogramma

Nieuws :

Na de bekendmaking van de eerste twee gasten van het nieuwe seizoen van College Tour, heeft de NTR weer drie nieuwe namen naar buiten gebracht. In de komende weken zullen ook Klaas Dijkhoff, Rico Verhoeven en Simone Kleinsma vragen van studenten beantwoorden. De laatste naam wordt later bekendgemaakt.

De secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres, en het hoofd van de AIVD, Rob Bertholee, zullen de eerste twee gasten zijn op zondag 14 en 21 januari. Op zondag 28 januari spreken presentator Twan Huys en de aanwezige studenten met Rico Verhoeven, ook wel bekend als ‘the king of kickboxing’. Op 24-jarige leeftijd werd hij wereldkampioen kickboksen. Sindsdien won Verhoeven zeven wereldtitels op rij. In de ring vecht hij tegen de grote jongens zoals Badr Hari, Peter Aerts en Jamal Ben Saddik. Is er leven na zijn carrière in de ring? Als het aan Verhoeven ligt wel. Hij zou het liefst in de voetsporen treden van Jean-Claude Van Damme en Sylvester Stallone in Hollywood.

College Tour-presentator Twan Huys

Op zondag 4 februari spreekt Twan Huys in College Tour met Simone Kleinsma, een veelzijdig musicalartieste, zangeres en actrice. Na haar opleiding op de kleinkunstacademie was ze te zien in grote producties als Les Misérables, Mamma Mia! en Sister Act. Het grote succes op televisie kwam in 1997, met de populaire comedyserie Kees & Co.

Op zondag 18 februari is Klaas Dijkhoff te gast. Als politicus maakt Dijkhoff razendsnel carrière. Hij schopte het in korte tijd van lokale fractievoorzitter van de VVD in Breda tot voorzitter van de landelijke VVD-fractie. Dijkhoff werd bij het grote publiek bekend toen hij in 2015 staatssecretaris van Veiligheid en Justitie werd. Op persoonlijk vlak was 2017 een goed jaar voor Dijkhoff: hij stapte in het huwelijksbootje en werd voor het eerst vader.

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf zondag 14 januari wekelijks om 21:05 uur te zien op NPO 2.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven en Klaas Dijkhoff in nieuw seizoen College Tour of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV