Voorstelling De man die ik niet wilde worden van Kees van Amstel zie je zondag op NPO 3

Voorstelling De man die ik niet wilde worden van Kees van Amstel zie je zondag op NPO 3
Show van Klikbeet-acteur

Kijktip :

Veel mensen kennen Kees van Amstel als acteur in het satirische programma Klikbeet en van zijn deelname aan De slimste mens. Hij toert echter ook regelmatig door het land met zijn eigen cabaretvoorstellingen. Zondagavond is zijn show De man die ik niet wilde worden te zien op NPO 3.

De man die ik niet wilde worden van Kees van Amstel gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Indringend portret
In de voorstelling schetst Van Amstel een grappig en indringend portret van zijn leven als vijftiger. Dat leven gaat niet helemaal zoals hij het liefst had gezien: Van Amstel droomde van een burgerlijk bestaan met vrouw en kinderen, maar eindigde als kinderloze single. Hij probeert nu uit alle macht zijn leven te redden door 'mindfulness' of door in de smaak te vallen bij single vrouwen van boven de veertig.

Angstaanjagende reis
De grote leegte die het gebrek aan een relatie achterlaat, vult Van Amstel door verre reizen te maken - maar meestal gaat er dan iets mis. Zoals op zijn reis door de Kalahariwoestijn in Botswana. Deze prachtige, maar angstaanjagende reis overleeft hij ternauwernood. Ook thuis gaat van alles mis: als hij op het kindje van vrienden moet passen lijkt een drama in de maak. En ook zijn baan als parttime leraar geeft de nodige problemen.

De voorstelling De man die ik niet wilde worden van Kees van Amstel is op zondag 13 december om 22.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de voorstelling De man die ik niet wilde worden terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voorstelling De man die ik niet wilde worden van Kees van Amstel zie je zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier