Uitstekende actiefilm Spider-Man: Homecoming zie je zondag op Veronica

Uitstekende actiefilm Spider-Man: Homecoming zie je zondag op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Disney+

Kijktip :

Onlangs was Spider-Man: No Way Home nog een wereldwijd succes in de bioscopen, maar Tom Hollands eerste film als Spider-Man, Spider-Man: Homecoming, was ook al uitstekend. Deze film is zondag te zien op Veronica en je kunt Spider-Man: Homecoming streamen via onder meer Netflix en Disney+.

Het verhaal
Hoofdpersonage en superheld Peter Parker keert na zijn eerste superheldengevecht als Spider-Man terug naar zijn normale leven in Queens. Hij hoopt snel bij The Avengers gevraagd te worden door Tony Stark, maar het telefoontje blijft uit. Peter wordt ongeduldig, denkt dat hij zichzelf als held moet bewijzen aan Tony Stark en gaat vervolgens zelf op zoek naar onrecht. Tijdens deze gevaarlijke zoektocht komt hij al snel bij een mysterieuze wapenhandel van ene Adrian Toomes. Lukt het Spider-Man om zijn plekje bij The Avengers te verdienen?

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
De wat oudere superheldenliefhebbers zullen bij Spider-Man vooral terugdenken aan de tijd dat Tobey Maguire de spinnenman vertolkte, maar inmiddels heeft Tom Holland diens plek overtuigend ingenomen. Hij geeft Spider-Man een schooljongensuiterlijk en past ook zijn gedrag hierop aan, waardoor Spider-Man: Homecoming bij vlagen een buitengewoon hilarische film is geworden. Gelukkig is er voor de actieliefhebbers ook weer genoeg te genieten, want Spider-Man zweeft ouderwets door de straten van New York om het kwaad te bestrijden.

Cast
Naast Tom Holland (The Devil All the Time) en Michael Keaton (Spotlight) zijn ook Zendaya (The Greatest Showman) en Marisa Tomei (The Big Short) te zien in Spider-Man: Homecoming. Deze productie is geregisseerd door Jon Watts.

Spider-Man: Homecoming (2017) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is zondag 10 april om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, superhelden. Speelduur: 133 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Uitstekende actiefilm Spider-Man: Homecoming zie je zondag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV