De Graafschap - PSV live op tv (KNVB Beker)

De Graafschap - PSV live op tv (KNVB Beker)
Tweede ronde van de KNVB Beker

Sport :

Op woensdag 16 december spelen PSV en De Graafschap tegen elkaar in de tweede ronde van de KNVB Beker. De wedstrijd wordt om 18.45 uur uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten De Graafschap - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

De Graafschap verraste in de eerste ronde van de KNVB Beker door met 1-3 te winnen van FC Twente. PSV heeft nog niet gespeeld en komt in de tweede ronde nieuw in.

Ajax
Eerder op de avond spelen Almere City en VVV-Venlo tegen elkaar om een plekje in de volgende ronde. De wedstrijd begint om 16.30 uur en is te zien op FOX Sports 1.

Later op de avond speelt Ajax haar wedstrijd tegen FC Utrecht. Die wedstrijd start om 21.00 uur en is ook te zien op FOX Sports 1.

De Graafschap - PSV is woensdag 16 december om 18.45 uur te zien op FOX Sports 2. De samenvatting is te zien op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Graafschap - PSV live op tv (KNVB Beker) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV