Vrijdag bij Beau: Guus Meeuwis en Diggy Dex over nieuwe single

Vrijdag bij Beau: Guus Meeuwis en Diggy Dex over nieuwe single
De gasten van vrijdag 11 december

Kijktip :

Het begint bijna traditie te worden: het nieuwjaarsnummer van Guus Meeuwis en Diggy Dex. Al sinds 2016 schrijven ze elk jaar Tabee, en ook in dit bijzondere coronajaar hebben de heren hun best gedaan op een gloednieuwe versie van het nummer. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten in Beau van vrijdag 11 december

  • Het CDA zit sinds donderdag (10 november) zonder lijsttrekker, nu Hugo de Jonge de handdoek in de ring heeft gegooid. Hoe nu verder? Dat bespreekt Beau vanavond met Frits Wester en Wouther de Winter. Is Wopke Hoekstra in de race?
  • Wibi Soerjadi presenteert vandaag zijn kerstsingle bij Beau. Eerder vandaag werd bekend dat Soerjadi niet welkom was bij Talkshow M, maar hij kan toch zijn dag nog goed afsluiten bij Beau. Hij speelt Christmas Prelude live.
  • Nog meer muziek, want ook Guus Meeuwis en Diggy Dex spelen hun nieuwe single: Tabee: Volgend Jaar. Ook vertellen ze over het schrijfproces van het nummer dat gaat over het afgelopen jaar.
  • Kerst en corona, het lijkt geen geschikte combinatie. Hoe gaan we er het beste van maken? Kerstfans Suze van Kleef, Stefan de Vries en Jan Jaap van der Wal geven ons tips.

Beau is elke werkdag rond 21:20 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag bij Beau: Guus Meeuwis en Diggy Dex over nieuwe single of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier