Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 51

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 51
Kijktips voor zaterdag 12 t/m 19 december

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. The Prom (11 december)

Netflix


De studente Emma wil in Indiana haar vriendin meenemen naar het eindejaarsbal. Toestemming hiervoor krijgt ze echter niet, tot enkele zelfingenomen theatersterren hiervan lucht krijgen. Ze besluiten naar diens dorpje af te reizen om zich in de kwestie te mengen. Lees hier waar je The Prom kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Prom.

2. Safety (11 december)

Disney+


Ray McElrathbey, de voormalige safety (positie in American Football) van Clemson University, is een jonge man die wordt geconfronteerd met een reeks uitdagende omstandigheden, waarbij zijn toewijding en doorzettingsvermogen hem helpen om te zegevieren. Lees hier waar je Safety kunt kijken.

Lees hier dit weekend de filmrecensie van Safety.

3. Jurassic World (13 december)

Videoland


Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor zich zag. Lees hier waar je Jurassic World kunt kijken.

Naast Jurassic World zijn ook Jurassic Park, The Lost World en Jurassic Park III vanaf 13 december te zien op Videoland.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

4. Tiny Pretty Things, S1 (14 december)

Netflix


Wanneer een aanval de sterstudent van een elite-balletschool ten val brengt, komt haar vervanger in een wereld terecht van leugens, verraad en moordende concurrentie. Bekijk hier waar je Tiny Pretty Things kunt streamen.

5. The Ripper, S1 (16 december)

Netflix


Onderzoekers en getuigen praten over de Yorkshire Ripper, de seriemoordenaar die eind jaren zeventig een donkere schaduw wierp over het noorden van Engeland. Bekijk hier waar je The Ripper kunt streamen.

6. Breeders, S1 (16 december)

Ziggo


het koppel Paul (Martin Freeman) en Ally (Daisy Haggard) combineren hun taken als opvoeders van twee jonge kinderen met hun carrières. Wanneer Ally's vader Michael onverwacht bij ze op de stoep staat, zien ze zich genoodzaakt er een derde 'kind' bij te nemen. Lees hier waar je Breeders kunt streamen.

7. The Expanse, S5 (16 december)

Prime Video


Een thriller 200 jaar in de toekomst waar de zaak rondom een vermiste vrouw een geharde detective en de kapitein van een opstandig schip bij elkaar brengen. Dit leidt tot een race door het heelal om het grootste complot van de mensheid te ontrafelen. Bekijk hier waar je The Expanse kunt streamen.

8. Temple, S1 (17 december)

Videoland


Daniel is een chirurg die een soort ziekenhuis runt voor gevaarlijke, criminele patiënten die niet in een regulier ziekenhuis terecht kunnen. Door tragische gebeurtenissen uit zijn verleden, is Mark nu bereid te zorgen voor deze criminelen. Bekijk hier waar je Temple kunt streamen.

9. Rundfunk: Jachterwachter (17 december)

Netflix


De keihard werkende Wachtopzichter runt zonder hulp camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. Lees hier waar je Rundfunk: Jachterwachter kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Rundfunk: Jachterwachter.

10. The Fault in Our Stars (18 december)

Disney+


De twee jonge kankerpatiënten Hazel en Augustus elkaar ontmoeten bij een praatgroep en al gauw steun in elkaar vinden. Daarbij raken ze verliefd op elkaar en besluiten ze alles uit het leven te halen wat er nog in zit. Lees hier waar je The Fault in Our Stars kunt kijken.

11. Pride & Prejudice, S1 (18 december)

NPO Plus


De reeks volgt de vijf nog ongehuwde dochters uit het gezin Bennet, die in hun woonplaats gezelschap krijgen van twee rijke en aantrekkelijke vrijgezelle mannen. Lees hier waar je Pride & Prejudice kunt kijken.

Vanaf 4 januari ook op NPO 1 Extra.

12. The Grand Tour Presents: A Massive Hunt (18 december)

Prime Video


Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond zich op de exotische eilanden Réunion en Madagaskar. In Réunion racen ze met sportwagens op 's werelds duurste stuk asfalt, een bizarre ringweg die is aangelegd in de zee. Bekijk hier waar je The Grand Tour Presents: A Massive Hunt kunt streamen.

13. Once Upon a Time in Wonderland, S1 (18 december)

Disney+


In Victoriaans Engeland vertelt de jonge, mooie Alice een onmogelijk verhaal over een vreemd nieuw land aan de andere zijde van een konijnenhol. Een onzichtbare kat, een waterpijp rokende rups en speelkaarten die kunnen praten zijn maar een paar van de fantastische dingen die ze heeft gezien tijdens haar avontuur. Bekijk hier waar je Once Upon a Time in Wonderland kunt streamen.

14. Ma Rainey's Black Bottom (18 december)

Netflix


Levee (Chadwick Boseman) is een getalenteerde trompettist die een oogje heeft op de vriendin van Rainey. Hij is vastberaden naam te maken in de muziekindustrie. Lees hier waar je Ma Rainey's Black Bottom kunt kijken.

15. We Bought a Zoo (18 december)

Disney+


Weduwnaar Benjamin Mee woont samen met zijn twee kinderen in Los Angeles. Als journalist van een plaatselijke krant reist hij de hele wereld rond, op zoek naar avontuur. Op een dag besluit hij echter dat het tijd wordt voor een nieuwe wending in zijn leven. Lees hier waar je We Bought a Zoo kunt kijken.

16. I.M. (18 december)

NPO Plus


In I.M. wordt de vroegwijze, provinciale, stoere schrijfster Connie Palmen voor het eerst echt verliefd. Op de joodse, door oorlogstrauma's getergde, vileine, maar briljante en grappige, beroemde en intellectuele journalist en schrijver Ischa Meijer die zichzelf voor het eerst overgeeft aan de liefde. Een heftige, romantische, weerbarstige en publieke liefdesrelatie. Lees hier waar je I.M. kunt streamen.

Vanaf 28 december te zien op NPO 1.

17. On Pointe, S1 (18 december)

Disney+


Studenten van School of American Ballet in New York City worden één jaar lang gevolgd, terwijl zij hun droom om professional balletdansers te worden, najagen. Dankzij deze docuserie krijgen we een exclusief kijkje in één van de allerbeste dansscholen van de wereld. Bekijk hier waar je On Pointe kunt streamen.

18. Brexit: The Uncivil War (18 december)

NPO (Plus)


Dominic Cummings is de campagneleider en het grote brein achter Vote Leave tijdens de Brexit-campagne. Vanuit het oogpunt van de grotendeels onbekende strategen in zowel het leave- als remain-kamp wordt de campagne uitvoerig belicht. Bekijk hier waar je Brexit: The Uncivil War kunt kijken.

De film is ook op 18 december te zien op NPO 2 en NPO Start.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 51 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier