Ewout Genemans gaat verder in Den Haag met Bureau Hofstad

Ewout Genemans gaat verder in Den Haag met Bureau Hofstad
Releasedatum nog niet bekend

Nieuws :

Al twee seizoenen zit Ewout Genemans met succes de politie op de hielen voor respectievelijk Bureau Burgwallen en Bureau 040. Binnenkort starten de opnames van het derde en nieuwe seizoen van deze succesvolle politie-reportage serie, met dit keer de Hofstad als decor. Bureau Hofstad is in 2020 te zien op RTL 4.

Van landelijke demonstraties en het regeringscentrum tot verbindende werkzaamheden in in wijken met specifieke karakters en het bijzondere werk aan de Nederlandse kust. In Den Haag is het politiewerk veelzijdig en divers.

Mensen achter de uniformen
In Bureau Hofstad loopt Ewout mee met de politie in deze stad om weer van dichtbij vast te leggen wat het politiewerk in déze stad behelst en de mensen achter de uniformen te leren kennen.

Ewout Genemans is zelf bijzonder blij met de nieuwe stad: "Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag, dus vind het extra bijzonder hier de volgende serie te mogen maken."

Bureau Hofstad is in 2021 te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Bureau Burgwallen terugkijken en Bureau 040 terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ewout Genemans gaat verder in Den Haag met Bureau Hofstad of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV