Openhartige verhalen in tweede seizoen Top 2000 Pick-up Tour

Openhartige verhalen in tweede seizoen Top 2000 Pick-up Tour
Met onder meer Danny Vera en Tim Hofman

Nieuws :

In het AVROTROS-programma Top 2000 Pick-up Tour ontdekken vier dj's van NPO Radio 2 bijzondere verhalen van bekende Nederlanders bij platen uit de Top 2000. De Top 2000 Pick-up tour wordt vanaf 23 december twee keer per avond uitgezonden op NPO 1.

De dj’s krijgen aan de hand van de plaat die op de pick-up-tour-platenspeler wordt gedraaid een kijkje in het persoonlijke leven van de bekende Nederlander. De bekende Nederlanders zijn:

Dionne Stax
Tim Hofman

Presentator

Monic Hendrickx
Edsilia Rombley

Zangeres en Songfestival-presentatrice

Guido Weijers

Cabaretier

Danny Vera

Zanger

Piet Paulusma

Presentator

Presentatoren
In een gemoedelijke kerstsetting voeren vier DJ's Annemieke Schollaardt, Bart Arens, Jan-Willem Roodbeen en Giel Beelen fijne en persoonlijke gesprekken met hun gast.

De platen worden in volgorde van positionering in de Top 2000 uitgezonden, toewerkend naar de hoogste noteringen op Oudejaarsavond.

Top 2000 Pick-up Tour is vanaf 23 december elke dag tweemaal uitgezonden op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Top 2000 Pick-up Tour terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Openhartige verhalen in tweede seizoen Top 2000 Pick-up Tour of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier