Muziekspecial Het beste van... kerst dinsdag te zien op NPO 3

Muziekspecial Het beste van... kerst dinsdag te zien op NPO 3
Alvast in de stemming komen met BN'ers

Kijktip :

Kerstmuziek, het is vaak een kwestie van love it or hate it. Het genre heeft echter ontegenzeggelijk een aantal grote klassiekers opgeleverd. In de muziekspecial Het beste van... kerst vertellen bekende Nederlanders over hun favoriete kerstplaten.

Het beste van... kerst gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

André Hazes
In Het beste van... kerst komen vele bekende kersthits voorbij, die we allemaal kunnen meezingen. We gaan van Wham! met 'Last Christmas' en Mariah Carey met 'All I Want for Christmas Is You' naar Nederlandstalige klassiekers als 'Eenzame kerst' van André Hazes en uiteraard 'Flappie' van Youp van 't Hek. Verder komt ook de bekende jaren tachtig-rocker Shakin' Stevens voorbij met zijn beroemde 'Merry Christmas Everyone'.

BN'ers
Voor elke bekende Nederlanders is er wel een kersthit met een speciaal verhaal of waar ze een warm gevoel van krijgen. In deze muziekspecial komen onder anderen aan het woord: Giel Beelen, Antje Monteiro, Jeroen van Inkel, Janice & Andy, Monique Smit, Samantha Steenwijk, Kees Tol en Erik de Zwart. Zij omschrijven wat deze clips en vele andere kerstonderwerpen bij hen oproept.

De muziekspecial Het beste van... kerst is op dinsdag 15 december om 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de muziekspecial Het beste van... kerst terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Muziekspecial Het beste van... kerst dinsdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV