Maandag in Op1: Tamara van Ark over de noodzaak van harde coronamaatregelen

Maandag in Op1: Tamara van Ark over de noodzaak van harde coronamaatregelen
De gasten van maandag 14 december

Kijktip :

Vanavond zal de gehele uitzending draaien om de keiharde lockdown die vannacht ingaat. Onder andere Tamara van Ark zal ingaan op de noodzaak van de maatregelen. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - maandag 14 december

  • Arie Slob, minister van Onderwijs, moest vandaag accepteren wat hij nou juist NIET wilde: de scholen sluiten. Vanavond bij Op1 legt hij uit waarom hij toch is gezwicht. Docent Kim van Strien praat over de gevolgen voor leerlingen en docenten.
  • Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg en Susanne Heijmenberg, hoofdverpleegkundige op de IC van het UMC Amsterdam, maken van nabij mee hoe het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen weer toeneemt. Gaan de kabinetsmaatregelen verlichting brengen?
  • Tamara van Ark, Minister voor Medische Zorg, was de afgelopen dagen betrokken bij het crisisoverleg van het kabinet. Vanavond bij Op1 praat ze over de noodzaak voor het harde ingrijpen van het kabinet.
  • Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland, weet wat de gevolgen zijn voor winkeliers, die uitgerekend in de kerstperiode hun zaak moeten sluiten.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 14 december gepresenteerd door Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Tamara van Ark over de noodzaak van harde coronamaatregelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier