Rechercheurs in Moordvrouw werken niet meer voor de politie

Rechercheurs in Moordvrouw werken niet meer voor de politie
Doorlopend verhaal in nieuw seizoen

Nieuws

Het nieuwe seizoen van de Nederlandse politieserie Moordvrouw wijkt behoorlijk af van de voorgaande seizoenen. Het team is niet langer onderdeel van de politie, maar gaat als zelfstandig team te werk. Bovendien zijn er geen 'losse afleveringen' meer, maar bestaat het hele seizoen uit één doorlopend verhaal.

Na de opheffing van het politiebureau gaan de rechercheurs in seizoen zeven onverminderd gemotiveerd verder als zelfstandig team. Fenna (Wendy van Dijk), Evert (Thijs Römer), Bram (Achmed Akkabi) en Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) worden ingeschakeld door Dries (Ali Ben Horsting), die inmiddels actief is bij de AIVD.

Dries schakelt zijn voormalige collega’s in bij gevoelige opdrachten. Door één van de opdrachten krijgen ze te maken met het grootste gevaar dat hen ooit bedreigde. Meer dan ooit moeten ze hun verschillen opzij zetten om de strijd aan te binden met een mysterieuze hacker, die het ook nog eens persoonlijk op hen heeft voorzien.

In de eerste aflevering raken Evert en Bram ongewild betrokken bij een spectaculaire ontsnapping en clasht Fenna hard met de politie na een brute moord, die in haar ogen voorkomen had kunnen worden. Dries krijgt een wanhopig verzoek van een oude vriend, een verzoek met grote gevolgen.

Moordvrouw is vanaf zondag 21 januari wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Tags: politie, moord, aivd, hacker, tv-serie, ontsnapping, politiebureau, gevaar, achmed akkabi, fockeline ouwerkerk, thijs romer, wendy van dijk, moordvrouw

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »