Vanavond op tv: start WK Darts 2021, eerste deel finale Het Perfecte Plaatje

Vanavond op tv: start WK Darts 2021, eerste deel finale Het Perfecte Plaatje
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 15 december

Kijktip :

De echte dartliefhebber kijkt er altijd het hele jaar naar uit: het WK Darts in december. Vanavond gaat het toernooi van start. Verder onder meer het eerste deel van de finale van Het Perfecte Plaatje. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 15 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: WK Darts 2021

RTL 7
18:55 uur

Op deze dinsdagavond start het WK Darts in het Alexandra Palace in Londen. 96 darters nemen het tegen elkaar op in de strijd om de titel die op zondag 3 januari in de finale wordt beslecht. Het wereldkampioenschap is het belangrijkste dartsevenement van het jaar. Dit jaar is de prijzenpot ruim 2,5 miljoen euro. Peter Wright won de vorige editie door de Nederlander Michael van Gerwen in de finale te verslaan.


Tv-première: Den of Thieves

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de tv-première van de keiharde actiefilm Den of Thieves te zien, met Gerard Butler in de hoofdrol. Een beruchte dief bedenkt een plan om de Federal Reserve bank te beroven. Zijn gewaagde plan kent echter complicaties, wanneer hij pal onder de neus van de meest gevreesde afdeling van de wetshandhaving komt vast te zitten.


Het Perfecte Plaatje: eerste deel finale

RTL 4
20:30 uur

In het eerste deel van de tweedelige finale van Het Perfecte Plaatje strijden de overgebleven deelnemers tegen elkaar om de laatste twee plekken in het eindduel volgende week dinsdag. De finale bestaat uit een extra lange finaletrip. Door corona blijven ze dit jaar in eigen land en gaan ze eilandhoppen op de Wadden: werelderfgoed, uniek en fotogeniek. De finalereis start op Vlieland, de parel van het Noorden.


Uit het leven gegrepen: o.a. asbestkanker

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Uit het leven gegrepen: Erasmus MC ontmoet presentatrice Leonie ter Braak de 35-jarige Arjelle, een jonge moeder van twee kinderen. Zij heeft sinds haar twintigste MS, dat gepaard gaat met veel uitvalverschijnselen. Leonie praat ook met Loes bij wie tien jaar geleden asbestkanker werd geconstateerd en toen nog maar een jaar te leven zou hebben. Vandaag krijgt ze haar jaarlijkse scanuitslag.


Muziek: Het beste van... kerst

NPO 3
22:15 uur

Bekende Nederlanders bekijken in de muziekspecial Het beste van... kerst videoclips van kersthits en bespreken het gevoel dat deze clips en kerst in het algemeen bij ze oproept. De kersthits van Wham, André Hazes, Mariah Carey, Youp van 't Hek, Shaking Stevens en vele anderen, ze komen allemaal voorbij.


De zaak van je leven: beul van Twente

NPO 2
22:40 uur

In deze aflevering van De zaak van je leven blikken rechercheurs blikken terug het een politieonderzoek naar 'de beul van Twente', die meerdere dieren gruwelijk verwondde. Bij het onderzoek naar dierenmishandelingen in Twente, waarbij paarden en schapen worden ernstig worden verwond, realiseert de politie zich op een gegeven moment dat deze dader mogelijk ook mensen aanvalt en een moord heeft gepleegd. Een zoektocht volgt.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start WK Darts 2021, eerste deel finale Het Perfecte Plaatje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV