Net5 zendt heerlijke familiefilms Paddington 1 en 2 uit in aanloop naar Kerst

Net5 zendt heerlijke familiefilms Paddington 1 en 2 uit in aanloop naar Kerst
Geweldige avonturen met veel marmelade!

Kijktip :

Op maandag 21 en dinsdag 22 december zijn de films Paddington 1 en 2 op Net5 te zien. Wie kent hem niet: de wereldberoemde Peruaanse en 'Britse' beer Paddington. Net5 pakt uit met twee gezellige familiefilms die je laat lachen en huilen van plezier.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

"The adventure is about to begin..."
Een jonge Peruaanse beer, die een passie heeft voor alles wat Brits is, vertrekt naar Londen om zijn droom na te jagen. Wanneer hij eenzaam en verloren op Paddington Station belandt, begint hij te beseffen dat het leven in de stad niet is wat hij zich ervan had voorgesteld. Gelukkig ontmoet hij de familie Brown, die zich over hem ontfermt. Al snel wordt hij een deel van het gezin. Maar dan trekt hij de aandacht van een geslepen taxidermist, die Paddington maar al te graag aan haar collectie wil toevoegen.

Met onder andere Hugh Grant en Sally Hawkins in de film 'Paddington 2'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
De Paddington-films - een mix van 'live action' en computeranimatie - kregen meteen goede recensies. Filmcritici waren over het algemeen lovend: pure filmmagie, instant Kerstklassieker en hartverwamend. In de Britse bioscopen waren Paddington 1 en 2 dikke blockbusters en wereldwijd deden de films het ook bijzonder goed. Het zijn dan ook hartverwarmende familiefilms, met in deel twee een grappige schurkenrol voor niemand minder dan Hugh Grant. De makers hebben zelfs al laten weten dat er een deel 3 aan komt, uiteraard opnieuw met de Britse beer in de hoofdrol. Net5 zorgt voor gezellig, grappig en spannend avontuur voor het hele gezin. En dat met veel marmelade.

Cast
Met Hugh Grant (Notting Hill), Sally Hawkins (Godzilla), Hugh Bonneville (Downtown Abbey) en Jim Broadbent (Harry Potter). In de Nederlandse versie spreken onder meer Beau van Erven Dorens (Garfield), Daan Schuurmans (Alles is Liefde) en Frank Lammers (De Bende van Oss) stemmen in.

Uitzendingen
Paddington is op maandag 21 december 2020 om 22:40 uur op Net5 te zien. Paddington 2 wordt dinsdag 22 december om 20:30 uur uitgezonden op Net5. Deel 2 wordt op zondag 27 december om 16:10 uur herhaald.

Genre: familie, komedie, avontuur. Lees hier waar je Paddington kunt streamen en bekijk hier waar Paddington 2 te streamen is.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV