De Grote Keuringsdienst van Waarde Test over de feestdagen donderdag te zien op NPO 3

De Grote Keuringsdienst van Waarde Test over de feestdagen donderdag te zien op NPO 3
Wat weten we over de bekende feestdagengerechten?

Kijktip :

De feestdagen zijn weer in aantocht en ondanks het feit dat die een stuk soberder zullen verlopen dan normaal, verschijnen er ongetwijfeld weer veel traditionele feestdagengerechten op tafel. In de feestdagenspecial van De Grote Keuringsdienst van Waarde test ondervraagt Daan Nieber ons over deze gerechten.

De Grote Keuringsdienst van Waarde Test gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Feestelijke avond
In totaal stelt Nieber de bekende deelnemers, het publiek in de studio én de kijkers thuis dertig vragen die gaan over het proces van ons bekende voedsel tijdens de feestdagen. Het bereiden, de inhoud en waar het vandaan komt: het komt allemaal aan bod. Het wordt een feestelijke avond vol fascinerende vragen en weetjes over producten die we allemaal wel eens kopen en bereiden tijdens de feestdagen.

Bekende deelnemers
De rondes zijn gebaseerd op de verschillende onderdelen van de maaltijden: we beginnen bij het ontbijt en eindigen bij het dessert van het kerstdiner. De bekende deelnemers zijn:

  • Vak met amateurkoks: cabaretier Howard Komproe
  • Vak met borrelaars: sommelier Milton Verseput
  • Vak met gezonde eters: schrijfster Vivian Reijs
  • Vak met toetjesmakers: meesterpatissier en -kok Rudolph van Veen
  • Vak met vleesliefhebbers: eigenaar van bbq-bedrijf Jord Althuizen

De Grote Keuringsdienst van Waarde Test is op donderdag 17 december om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna De Grote Keuringsdienst van Waarde Test terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Grote Keuringsdienst van Waarde Test over de feestdagen donderdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier