Nicolette van Dam gaat met expats op zoek naar liefde

Nicolette van Dam gaat met expats op zoek naar liefde
Emigreren voor de liefde

Nieuws

In het nieuwe tv-programma Veel liefs uit Holland gaan vijf Nederlandse expats (vier mannen en een vrouw) op zoek naar een Nederlandse partner. Nicolette van Dam presenteert het datingprogramma op Net5.

In de introductieaflevering van eind augustus werden tien expats voorgesteld. De vijf met de meeste reacties van Nederlandse singles worden nu gevolgd door de camera's van Net5. In Veel liefs uit Holland zijn William (35) in Australië, Joep (28) in Frankrijk, Lieke (33) uit Nieuw-Zeeland, Tom (31) in Thailand en Joep (45) in Kenia te zien.

De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het 'Nederlandse gevoel' kunnen delen. Want er is toch niets lekkerder dan samen op de bank met een zak stroopwafels Nederlands praten en aan een half woord genoeg hebben. De zoektocht is echter niet eenvoudig. Vinden de expats een partner die bereid is alles achter te laten en te emigreren voor de liefde?

Na het zien van de videoboodschappen komen de expats naar Nederland om op Hollandse bodem hun favoriete singles te ontmoeten tijdens de speed- en groepsdates. Daarna krijgen vier potentiële liefdes een uitnodiging om een week in het land van de expat te logeren. Tijdens de logeerweek leren de singles de expat en het land pas echt goed kennen.

Na deze week kiest de expat twee favoriete singles. In Nederland maakt de expat kennis met familie en vrienden van zijn of haar potentiele liefde en wordt duidelijk voor welke single het hart van de expat sneller gaat kloppen. Is er liefde opgebloeid en durft de overgebleven single huis en haard achter te laten en te emigreren voor de liefde?

Veel liefs uit Holland is vanaf dinsdag 6 februari wekelijks om 20:30 uur te zien op Net5.

Tags: frankrijk, kenia, nederland, thailand, zoektocht, vrouw, zeeland, nieuw-zeeland, liefde, emigreren, expat, tv-programma, datingshow, single, net5, Nicolette van Dam, familie, partner

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »