Hartverwarmende comedy Instant Family zie je zondag op Comedy Central

Hartverwarmende comedy Instant Family zie je zondag op Comedy Central
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Mark Wahlberg draaft doorgaans op in snoeiharde actiefilms met een overdosis testosteron, maar zo nu en dan waagt hij zich aan een comedy. Instant Family is echter anders dan andere comedy's van Wahlberg: in plaats van plat en luidruchtig is dit een hartverwarmende productie. De film is zondag te zien op Comedy Central en je kunt Instant Family streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Het stel Ellie en Peter wil graag een gezin stichten en wil daarom overgaan op adoptie. Ze denken van zichzelf dat ze menslievend zijn, maar ze komen tot nieuwe inzichten wanneer ze thuis met drie driftige kinderen zitten. Nu is het moment aangebroken om zich bezig te gaan houen met de opvoeding van hun kinderen. Maar de kroost van Ellie en Peter heeft helemaal nog geen zin om volwassen te worden. Het ouderschap blijkt nog niet zo eenvoudig als het lijkt.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Het is eigenlijk jammer dat Mark Wahlberg niet heel selectief is in zijn projectkeuzes, want hij heeft al regelmatig een pareltje toegevoegd aan zijn oeuvre. In het verleden schitterde hij in Boogie Nights (1997) en The Fighter (2010), en ook Instant Family stijgt boven het gemiddelde niveau van zijn films uit. Door de strijd tussen de ouders en de kids staat de film bol van de hilarische momenten, vooral omdat Wahlberg en Rose Byrne (die de rol van Ellie speelt) zich hortend en stotend door het ouderschap begeven. Letterlijk en figuurlijk een familiefilm.

Cast
Naast Mark Wahlberg (Patriots Day) en Rose Byrne (Bridesmaids) zijn ook Isabela Moner (Sicario: Day of the Soldado) en Margo Martindale (August: Osage County) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Sean Anders (Daddy's Home).

Instant Family (2018) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is zondag 5 september om 20.05 uur te zien op Comedy Central. Genre: comedy. Speelduur: 118 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hartverwarmende comedy Instant Family zie je zondag op Comedy Central of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier