Zien: dit zijn de 10 meest bekeken Youtube video’s van 2020 in Nederland

Zien: dit zijn de 10 meest bekeken Youtube video’s van 2020 in Nederland
Jochem Myjer staat op nummer 1 met De Bonaire-menéér

Kijktip :

Ook dit jaar werd er weer op Youtube massaal naar allerlei video’s gekeken. Maar er zijn tien uitschieters, die in Nederland het allermeest werden bekeken. We hebben een overzicht gemaakt van de tien video’s die via de streamingdienst het afgelopen jaar het meeste werden bekeken.

1. Jochem Myjer – De Bonaire-menéér

Op de eerste plek staat Jochem Myjer met een fragment uit zijn immens populaire theatershow Adem In, Adem Uit. Hierin vertelt de cabaretier uitgebreid over wat hij allemaal meemaakte met een hele bijzondere meneer op het vliegveld van Bonaire:

2. NikkieTutorials – I’m Coming Out

Nikkie de Jager staat op de tweede plek met haar coming out-video. De make-up queen onthulde begin dit jaar dat ze transgender is. De influencer werd gechanteerd door iemand die deze informatie naar buiten dreigde te brengen, waarop Nikkie besloot het heft in eigen hand te nemen met een dappere en inspirerende video.

3. 60 Days Build Millionaire Underground Swimming Pool House

Op de derde plek staat de enige niet-Nederlandse video in de lijst, en deze is van Mr Tfue. In de beelden is te zien hoe deze man in zestig dagen tijd een zwembad bouwt, en dit is nogal bijzonder aangezien hij geen gereedschap gebruikt.

4. Enzo Knol in Jachtseizoen

Jachtseizoen is een serie van StukTV, en voor een deelname hebben zij niemand minder dan Enzo Knol weten te strikken. In deze aflevering is te zien hoe de influencer allerlei trucs uithaalt om aan de StukTV-jongens te ontsnappen.

5. NOS Op 3 over cruciale curve in de coronacrisis

2020 stond natuurlijk met name in het teken van de coronacrisis. Daarom staat de video van NOS Op 3 op de vijfde plek, hierin wordt meer verteld over de belangrijke curve, en waarom het zo belangrijk is om het aantal coronabesmettingen onder controle te krijgen en te houden.

6. Zondag Met Lubach - Online fabeltjesfuik

Ook het populaire programma Zondag Met Lubach staat in de lijst met best bekeken video’s op Youtube van 2020. Zijn verhaal over de online fabeltjesfuik laat zien hoe complotdenkers worden beïnvloed door de algoritmes van sociale media, waardoor het wantrouwen richting de overheid alleen maar toeneemt.

7. The Voice Of Holland battle- Kes & Ayoub

Kes en Ayoub hebben met hun battle in The Voice Of Holland heel wat views binnen weten te slepen. Hun coach Ali B maakte een mash-up van het Arabische nummer Menak Wla Meni van Inez en Onderweg van Abel en dit bijzondere nummer zongen zij samen in de liveshow.

8. Veronica Inside-ruzie Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee

Veronica Inside maakte eerder dit jaar een speciale uitzending die in het teken stond van racisme, na een opmerking van Johan Derksen over Akwasi. Wilfred Genee profileerde zich als ‘neutrale’ presentator, maar Derksen en René van der Gijp voelden zich in de steek gelaten. En dat lieten zij nogal duidelijk merken, zo werd Genee zelfs een ‘NSB’er’ genoemd in een video van Powned:

9. Enzo Knol en Myron Koops over hun ‘relatie’

Enzo Knol en Myron Koops staan op de negende plek met een update over hun vermeende relatie. In de video doen ze een boekje open over wat ze voor elkaar betekenen, maar een liefdesrelatie was het niet. Inmiddels is bekend dat de twee wel gelukkig zijn met elkaar en dolverliefd zijn.

10. Danny Op Straat over drillrap en steekpartij

De eerste aflevering van Danny Op Straat is op de tiende plek te vinden van de best bekeken Youtube video’s van 2020. Danny Ghosen praat hierin met jongeren over drillrap en de steekpartijen die hiermee in verband worden gebracht. En hij ontdekt de enorme messen die deze jongens bij zich dragen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV