Morgan Freeman op zoek naar de menselijkheid in The Story of Us

Morgan Freeman op zoek naar de menselijkheid in The Story of Us
Grote thema's in National Geographic-serie

Kijktip

Na het succes van The Story of God duikt de Amerikaanse acteur Morgan Freeman opnieuw in de grote vragen van het leven. Dit keer staat de menselijkheid centraal in The Story of Us op National Geographic.

We zijn allemaal mensen, dus waarom zien onze samenlevingen er over de hele wereld zo anders uit? Hoe ontwikkelde de menselijke beschaving zich? En hoe zal de samenleving er in de toekomst uitzien als globalisering en technologie ons leven steeds verder beïnvloeden? In een tijd waarin wereldwijde gebeurtenissen culturen lijken te scheiden, probeert Morgan Freeman in The Story of Us de fundamentele krachten bloot te leggen die onze samenlevingen bij elkaar houden.

In zes afleveringen staan thema's als vrijheid, vrede, politieke macht en rebellie centraal. Freeman reist in de serie de hele wereld over op zoek naar illustratieve verhalen en spreekt onder andere met voormalig president Bill Clinton, president van Bolivia Evo Morales en met Mohammed el-Baradei, die voor zijn werk bij het internationale atoomagentschap de Nobelprijs voor de Vrede ontving.

The Story of Us is vanaf zondag 14 januari zes weken lang om 21:30 uur te zien op National Geographic.

Tags: president, bolivia, vrijheid, national geographic, acteur, technologie, nobelprijs voor de vrede, bill clinton, samenleving, evo morales, vrede, morgan freeman, globalisering

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »