Donderdag in M: Hugo Borst maakte documentaire over de coronacrisis

Donderdag in M: Hugo Borst maakte documentaire over de coronacrisis
De gasten van donderdag 17 december

Kijktip :

Dat dit jaar er eentje voor in de boeken is, staat vast. Hugo Borst maakte een documentaire 'Overleven met corona' en vertelt hier vanavond over in M. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - donderdag 17 december

  • Zij de nieuwe literaire ster, hij de beste interviewer van Nederland en samen hebben zij een heftige, romantische liefdesrelatie. De vierdelige serie I.M., gebaseerd op de bestseller van Connie Palmen, is lovend ontvangen op het Nederlands Filmfestival.Ramsey Nasr werd bekroond met een Gouden Kalf bekroond voor zijn rol als Ischa Meijer. Hij schuift straks aan samen met zangeres Wende Snijders die de rol van Connie vertolkt en regisseur Michiel van Erp.
  • Om vast in de kerststemming te komen zijn de heren van Her Majesty de hele week te gast en spelen ze voor ons heerlijke kerstklassiekers. Vandaag samen met Judy Blank!
  • Hugo Borst ging met zijn documentaire 'Overleven met corona' het land in om te kijken wat dit rare jaar teweeg heeft gebracht. In de documentaire zie je een dwarsdoorsnede van de coronacrisis, welk verhaal heeft het meeste indruk op hem gemaakt? En helpt deze documentaire bij het bevatten wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd? Straks schuift hij aan samen met Rutger Bregman om terug te blikken naar dit bizarre jaar.
  • 'Ongekend Onrecht' is de mensen aangedaan die onterecht beschuldigd werden van fraude met toeslagen. Dat was de conclusie van Commissie Van Dam. Journalist Sven Kockelmann en politiek verslaggever bij de NOS Wilma Borgman schuiven straks aan over de bevindingen in de Toeslagenaffaire: 'Ongekend Onrecht.'

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV